VIDEO  Prigojin a fugit de la Bahmut, ca să se reculeagă la locul atentatului din Sankt Petersburg

Şeful companiei militare private Wagner, Evgheni Prigojin, a mers astăzi la cafeneaua din Sankt Petersburg, unde duminică a avut loc un atac în care a fost ucis jurnalistul-blogger Vladlen Tatarski.

10198 afișări
Imaginea articolului Prigojin a fugit de la Bahmut, ca să se reculeagă la locul atentatului din Sankt Petersburg

Prigojin a plecat de la Bahmut, ca să se reculeagă la locul atentatului din Sankt Petersburg

El s-a întâlnit cu activişti din grupul naţionalist Cyber ​​​​Front Z, care organizase prelegerea lui Tatarski, susţine canalul Telegram al lui Prigojin, postând un videoclip al întâlnirii.

Prigojin a postat, de asemenea, un document care atestă că Tatarski a fost recunoscut ca soldat Wagner, cu toate plăţile, indemnizaţiile şi garanţiile datorate membrilor companiei ucişi în luptă.

Prigojin era în Bahmut, când a avut loc ceea ce autorităţile ruse îl numesc „atac terorist”. Cafeneau în care s-a produs explozia îi aparţine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici