Prigojin este în continuare acuzat pentru insurecţia sa armată în ciuda promisiunilor Kremlinului că acuzaţiile împotriva sa vor fi retrase / Prigozhin nu a mai fost văzut de mai bine de 24 de ore

Evgheni Prigojin este în continuare acuzat pentru insurecţia sa armată, potrivit presei de stat. Acest lucru vine în ciuda promisiunilor Kremlinului că acuzaţiile împotriva sa vor fi retrase.

721 afișări
Imaginea articolului Prigojin este în continuare acuzat pentru insurecţia sa armată în ciuda promisiunilor Kremlinului că acuzaţiile împotriva sa vor fi retrase / Prigozhin nu a mai fost văzut de mai bine de 24 de ore

Prigojin este în continuare acuzat pentru insurecţia sa armată în ciuda promisiunilor Kremlinului că acuzaţiile împotriva sa vor fi retrase / Prigozhin nu a mai fost văzut de mai bine de 24 de ore

Ria Novosti, principalul serviciu de ştiri de stat al Rusiei, a citat luni o sursă din cadrul biroului procurorului general care a declarat că acuzaţiile nu au fost retrase. Kommersant, un ziar rusesc, a relatat, de asemenea, că FSB, principalul serviciu de securitate al Rusiei, îl investighează în continuare pe Prigojin.

Momentul în care au fost publicate rapoartele de luni pare să indice un mesaj coordonat de Kremlin, scrie Financial Times.

Prigozhin nu a mai fost văzut sau auzit de când a plecat cu maşina de la cartierul general al armatei sudice din Rostov pe Don, pe care miliţia sa Wagner l-a ocupat pentru scurt timp sâmbătă.

Prigozhin şi trupele sale paramilitare Wagner s-au retras duminică din sudul Rusiei, după ce au ajuns la un acord cu Kremlinul pentru a pune capăt revoltei sale armate, care a declanşat cea mai mare criză a preşedinţiei lui Putin.

Kremlinul a declarat atunci că dosarul împotriva sa "se va încheia" şi a afirmat că Prigozhin a fost de acord să plece în Belarus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici