Prima reacţie a ministerului rus de Apărare după ce Moscova a fost vizată de un atac cu drone

Ministerul rus al Apărării a afirmat că Kievul se află în spatele unui atac cu drone asupra capitalei sale în această dimineaţă. Kievul nu a revendicat pâna la acestă oră atacul, iar informaţiile furnizate de ministerul rus nu au putut fi verificate, încă.

5182 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a ministerului rus de Apărare după ce Moscova a fost vizată de un atac cu drone

Prima reacţie a ministerului rus de Apărare după ce Moscova a fost vizată de un atac cu drone

Ministerul a declarat că opt drone au fost implicate în acest atac şi că toate au fost distruse între timp de sistemele de apărare aeriană.

De asemenea, au mai spus că mai multe drone au căzut pe clădiri, provocând "pagube minore".

Primarul Moscovei a afirmat că două persoane au solicitat asistenţă medicală în urma atacului.

"În această dimineaţă, regimul de la Kiev a lansat un atac terorist cu vehicule aeriene fără pilot asupra unor obiecte din oraşul Moscova. Opt vehicule aeriene fără pilot de tip aeronavă au fost implicate în atac"

Informaţiile furnizate de ministrul rus nu au putut, încă, să fie verificate din alte surse

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici