Prima ţară din lume care a înregistrat peste 300.000 de cazuri de COVID-19 într-o singură zi. Si decesele au atins un nivel record

  • Ţara a raportat peste 300.000 de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore.
  • Este cel mai mare total zilnic la nivel mondial.
  • Aceaaşi ţară a raportat în ultimele 7 zile peste 200.000 de cazuri zilnice.
5158 afișări
Imaginea articolului Prima ţară din lume care a înregistrat peste 300.000 de cazuri de COVID-19 într-o singură zi. Si decesele au atins un nivel record

Prima ţară din lume care a înregistrat peste 300.000 de cazuri de COVID-19 într-o singură zi. Si decesele au atins un nivel record

India a raportat peste 300.000 de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, cel mai mare total zilnic la nivel mondial. Şi  numărul deceselor asociate cu Covid-19 a crescut ajungând la un nivel record, notează Reuters.
 
Bilanţul de 314,835 de cazuri înregistrat în ultimele 24 de ore îl depăşeşte pe cel de 297,430 înregistrat de SUA în ianuarie. 
 
Numărul total al cazurilor de Covid-19 din India este acum de 15,93 milioane, în timp ce decesele au crescut cu 2.104, ajungând la un bilanţ total de 184.657, potrivit datelor publicate de Ministerul Sănătăţii.
 
Recordul de infectări din ultimele 24 de ore vine după ce în ultimele 7 zile India a raportat peste 200.000 de cazuri zilnice.
 
Situaţia era sub control în urmă cu câteva săptămâni şi al doilea val a venit ca un uragan,” a spus premierul indian Narendra Modi. 
 
Mai multe spitale şi clinici din Capitală au făcut un apel disperat către guvernul central pentru a furniza urgent oxigen pentru a alimenta sute de pacienţi ventilalaţi mecanic.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici