Primarul din Gostomel a fost ucis în timp ce împărţea alimente şi medicamente. A murit şi un prezentator TV

Anunţul a fost făcut de ziarul Rbc-Ukraina, preluând anunţul pus pe pagina de Facebook de Consiliul Municipal al acestei aşezări urbane.

3040 afișări
Imaginea articolului Primarul din Gostomel a fost ucis în timp ce împărţea alimente şi medicamente. A murit şi un prezentator TV

Primarul din Gostomel a ucis în timp ce împărţea alimente şi medicamente

Forţele ruse l-au împuşcat şi ucis pe primarul oraşului Gostomel, de lângă Kiev, Yuriy Prilipko.

Bărbatul a murit în timp ce distribuia alimente şi medicamente, relatează ziarul Rbc-Ukraina, preluând anunţul pus pe pagina de Facebook de Consiliul Municipal al acestei aşezări urbane.

În Gostomel trăiesc puţin peste 15 mii de locuitori.

Localitatea găzduieşte un aeroport pentru transportul de marfă şi, încă de la începuturile invazia ruşilor, a fost în centrul luptelor.

Celebru actor local şi prezentator TV ucrainean, Pasha Lee a murit în atacul rusesc efectuat asupra Irpin, periferia Kievului. Avea 33 de ani şi se alăturase trupelor ucrainene în prima zi a invaziei ruse. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici