Primarul Londrei critică poziţia "perversă" a lui Barack Obama privind apartenenţa Marii Britanii la UE

Primarul Londrei, Boris Johnson, a criticat poziţia preşedintelui SUA, Barack Obama, în favoarea rămânerii Marii Britanii în Uniunea Europeană, catalogându-l pe liderul de la Casa Albă drept "pervers", "incoerent" şi "parţial-kenyan".

2238 afișări
Imaginea articolului Primarul Londrei critică poziţia "perversă" a lui Barack Obama privind apartenenţa Marii Britanii la UE

Primarul Londrei critică poziţia "perversă" a lui Barack Obama privind apartenenţa Marii Britanii la UE (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

"Este vorba de o intervenţie incoerentă şi perversă" în dezbaterea politică din Marea Britanie privind apartenenţa la Uniunea Europeană.

"Este vorba de ipocrizie. Ce treabă au americanii cu Uniunea Europeană?! Ar trebui să se gândească la afacerile lor interne şi la cele ale vecinilor. De ce ar trebui să evalueze situaţia de la noi?", a spus Boris Johnson, liderul mişcării favorabile ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Preşedintele SUA, Barack Obama, se află în vizită oficială la Londra. Liderul de la Casa Albă le-a recomandat cetăţenilor britanici să se pronunţe în favoarea rămânerii ţării în Uniunea Europeană în cadrul referendumului din iunie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici