Primarul oraşului Genova promite că un nou pod va fi construit până în decembrie 2019

Primarul oraşului italian Genova a declarat că un nou pod va fi construit până în luna decembrie a anului viitor, pentru a îl înlocui pe cel care s-a prăbuşit parţial în luna august, relatează site-ul agenţiei Associated Press.

250 afișări
Imaginea articolului Primarul oraşului Genova promite că un nou pod va fi construit până în decembrie 2019

Primarul oraşului Genova promite că un nou pod va fi construit până în decembrie 2019

Primarul Marco Bucci a inaugurat oficial sâmbătă un şantier pentru a demola întreg podul.

Bucci a informat că demolările vor începe după ce vor primi o aprobare finală, pe care o aşteaptă în zilele următoare.

Oficialul a adăugat că demolarea completă a podului ar tebui să fie gata până pe 31 martie. Acesta a refuzat să menţioneze ce companie se va ocupa de demolarea podului.

Patruzeci şi trei de persoane au murit în urma incidentului produs în luna august.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici