Primarul oraşului New Orleans, plasat în carantină în China din cauza gripei porcine

Primarul oraşului american New Orleans, Ray Nagin, a fost plasat în carantină în China după posibila expunere la virusul H1N1, informează un comunicat oficial citat de CNN.

14 afișări
Imaginea articolului Primarul oraşului New Orleans, plasat în carantină în China din cauza gripei porcine

Primarul oraşului New Orleans, Ray Nagin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ray Nagin s-a deplasat în China ca parte a unei vizite pentru dezvoltarea economică. Primarul a zburat cu un avion la bordul căruia se afla şi un pasager suspectat de infectare cu virusul gripei porcine.

Nagin, soţia sa şi un membru al personalului de securitate au fost plasaţi în carantină în Shanghai (China).

"Primarul este tratat bine de autorităţile chineze", precizează comunicatul Primăriei din New Orleans.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici