Primele declaraţii ale familiei regale din Dubai, după imaginile cu prinţesa Latifa „ţinută captivă”: „Este îngrijită acasă”

Familia regală din Dubai a declarat că prinţesa Latifa „este îngrijită acasă”, ca reacţie la înregistrarea făcută în secret de aceasta şi difuzată de BBC, în urmă cu două zile.

16703 afișări
Imaginea articolului Primele declaraţii ale familiei regale din Dubai, după imaginile cu prinţesa Latifa „ţinută captivă”: „Este îngrijită acasă”

Breaking News. Prinţesa Latifa „este îngrijită acasă”

„Starea sa continuă să se îmbunătăţească şi sperăm că va reveni la viaţa publică la momentul potrivit", a declarat familia regală.

„Ca răspuns la informaţiile apărute în media, referitoare la Sheikha Latifa, vrem să mulţumim celor care şi-au exprimat îngrijorarea pentru bunăstarea ei, în ciuda acoperirii care cu siguranţă nu reflectă poziţia reală”, a spus familia ca răspuns care a venit prin intermediul ambasadei EAU în Londra.

„Familia ei a confirmat că Alteţa Sa este îngrijită acasă, susţinută de familia ei şi de profesioniştii din domeniul medical”.
 
Tatăl prinţesei Latifa, şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, este unul dintre cei mai bogaţi şefi de stat din lume, conducătorul Dubaiului şi vicepreşedintele EAU, potrivit BBC.

Mesajul familie regale din Dubai vine în urma mesajelor video publicate cu Prinţesa Latifa, potrivit cărora aceasta era ţinută ostatică. „Sunt într-o vilă. Sunt luată ostatică şi această vilă a fost transformată într-o închisoare,” a spus prinţesa în mesajul înregistrat cu telefonul mobil de la toaletă pentru că „este singura cameră cu uşă pe care o pot încuia ”.

Prinţesa Latifa şi-a acuzat tatăl că a ţinut-o ostatică în Dubai din 2018, după ce a încercat să fugă din oraş. În videoclipurile înregistrate în secret, prinţesa a spus că se teme pentru viaţa ei.

Filmările au generat apeluri pentru o investigaţie a ONU, iar Marea Britanie a declarat că videoclipurile sunt "profund tulburătoare". "Suntem îngrijoraţi", a declarat miercuri secretarul de externe al Marii Britanii, Dominic Raab.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici