Primele două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Marea Britanie

Conform autorităţilor, pacienţii fac parte din aceeaşi familie şi se află sub îngrijirea Serviciului Naţional de Sănătate, în nord-estul Marii Britanii, relatează CNN.

2072 afișări
Imaginea articolului Primele două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Marea Britanie

Primele două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Marea Britanie

"Suntem pregătiţi pentru noi cazuri de coronavirus în Marea Britanie şi avem măsuri solide de control împotriva infecţiei pentru a acţiona imediat. Continuăm să lucrăm îndeaproape cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi comunitatea internaţională, pe măsură ce epidemia din China evoluează, pentru a ne asigura că putem face faţă oricărei provocări.", au declarat autorităţile britanice. 

"Cei doi pacienţi infectaţi cu coronavirus primesc îngrijiri speciale din partea Serviciului Naţional de Sănătate şi sunt supuşi metodelor verificate de prevenţie şi control, pentru a împiedica răpândirea virusului.", a declarat profesorul Chris Whitty.

Acesta a mai adăugat că oficialii Serviciului Naţional de Sănătate vor identifica şi celelalte persoane cu care pacienţii au intrat în contact, informează CNN.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici