Primele fotografii de la 18 noiembrie cu Fidel Castro

Primele fotografii ale fostului preşedinte cubanez Fidel Castro de la 18 noiembrie, înfăţişând întâlnirea pe care a avut-o miercuri, la Havana, cu preşedintele argentinian Cristina Kirchner, au fost difuzate vineri de postul de televiziune argentinian C5N.

22 afișări
Imaginea articolului Primele fotografii de la 18 noiembrie cu Fidel Castro

Fostul preşedinte cubanez Fidel Castro şi preşedintele argentinian Cristina Kirchner (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fotografiile, în care poate fi văzut Fidel Castro alături de Kirchner, i-au fost acordate joi seară preşedintelui argentinian de către adjunctul ministrului de Externe cubanez, Alejandro Gonzalez Galeano, conform agenţiei oficiale argentiniene Telam.

"Am venit special să vă dau fotografiile", i-a spus Gonzalez Galeano lui Kirchner, în timpul unui dineu în prezenţa preşedintelui venezuelean Hugo Chavez.

În prezent sunt vehiculate zvonuri privind o agravare a stării de sănătate a fostului lider cubanez, în vârstă de 82 de ani, care nu a mai publicat de o lună niciun editorial în presa cubaneză.

Citeşte şi:

Fidel Castro: Rămân semne de întrebare în privinţa lui Obama

Fidel Castro afirmă că fratele său are "toate capacităţile" pentru a-i succeda

Fidel Castro oferă exemplul României pentru a critica capitalismul şi societatea de consum

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici