Primele FOTOGRAFII de la locul tragediei aviatice din estul Ucrainei, publicate de Russia Today pe Twitter - FOTO

Russia Today a publicat pe contul oficial de Twitter primele fotografii de la locul tragediei aviatice din estul Ucrainei, în care un avion malaysian cu 295 de persoane la bord s-a prăbuşit la graniţa dintre Ucraina şi Rusia.

7776 afișări
Imaginea articolului Primele FOTOGRAFII de la locul tragediei aviatice din estul Ucrainei, publicate de Russia Today pe Twitter - FOTO

Primele FOTOGRAFII de la locul tragediei aviatice din estul Ucrainei, publicate de Russia Today pe Twitter - FOTO (Imagine: captură Twittter)

La aproximativ o oră de la prăbuşirea aeronavei Boeing 777, Russia Today a publicat pe contul de Twitter o imagine cu două persoane aşezate pe o aripă de avion, pe care ai au prezentat-o drept "prima fotografie" de la locul accidentului, care ar fi fost trimisă de un martor ocular:
 

Alte trei fotografii au fost publicate ulterior pe contul de Twitter al Russia Today, înfăţişând cel mai probabil membri ai echipelor de salvare care sting ultimele flăcări printre resturile avionului:

 

 

 

 

Un avion de pasageri malaysian având la bord 295 de persoane, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit la frontiera dintre Ucraina şi Rusia, afirmă surse citate de Reuters. Cel puţin 285 de persoane au murit.

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, nu exclude posibilitatea ca avionul de pasageri prăbuşit în estul Ucrainei să fi fost doborât cu o rachetă, informează AFP.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici