Primele nereguli în listele de alegători, sesizate de cetăţenii moldoveni

Un cetăţean moldovean care s-a prezentat la vot miercuri dimineaţă a descoperit că în lista electorală apare o persoană necunoscută care ar locui în apartamenrul său, relatează Jurnal de Chişinău, în ediţia electronică.

20 afișări
Imaginea articolului Primele nereguli în listele de alegători, sesizate de cetăţenii moldoveni

Primele nereguli în listele de alegători, sesizate de cetăţenii moldoveni (Imagine din arhivă: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"La noi în apartament sunt încrise trei persoane, însă când am venit azi să votez, am depistat că mai locuieşte una", a declarat Svetlana Cotur pentru Jurnal de Chişinău. "Mai straniu este faptul că seria buletinului avea doar şapte cifre în loc de opt", a precizat ea.

"Când am întrebat preşedintele secţiei de votare, aceasta mi-a spus că este problema mea", a adăugat Cotur.

Preşedintele secţiei de votare, Ala Carp, a declarat că acesta este al doilea caz identificat de la deschiderea secţiei de vot. "Însă cred că vor mai fi asemenea cazuri", a afirmat ea. "Noi, aici la secţia de votare, nu putem face nimic, ei trebuie să sune la primărie şi să rezolve singuri problema", a conchis preşedintele secţiei de votare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici