Principalul opozant al lui Vladimir Putin, Alexei Navalnîi, reţinut în urma unor percheziţii la sediul FBK, a fost eliberat

Liderul opoziţiei din Rusia, Alexei Navalnîi, a fost reţinut joi de poliţie în urma unor percheziţii efectuate la sediul organizaţiei sale Fondul luptei împotriva corupţiei (FBK), care se află la Moscova, a informat purtătoarea sa de cuvânt, relatează Deutsche Welle.

994 afișări
Imaginea articolului Principalul opozant al lui Vladimir Putin, Alexei Navalnîi, reţinut în urma unor percheziţii la sediul FBK, a fost eliberat

Sursa FOTO: Hepta.ro

"Alexei a fost luat şi reţinut cu forţa. Acesta nu a încercat să opună rezistenţă. Avocaţii încă se află la sediul FBK, iar o percheziţie se află în desfăşurare", a declarat Kira Yarmysh, purtătoarea sa de cuvânt.

Yarmysh a adăugat că liderul opoziţiei ruse a fost eliberat la scurt timp.

Autorităţile au confiscat mai mult echipament tehnic, printre care şi laptopuri.

Momentul în care un critic al lui Vladimir Putin este „răpit” de armată. Bărbatul a fost trimis la 2.000 de kilometri depărtare de casă

Activistul Ruslan Shaveddinov a fost arestat în locuinţa sa din Moscova şi trimis la 2.000 de kilometri depărtare, în arhipeleagul Novaia Zemlea, din regiunea Arhanghelsk, scrie BBC.

Citeşte continuarea... 

Shaveddinov lucra la organizaţia condusă de Aleksei Navalnii, Fondul luptei împotriva corupţiei (FBK), la momentul arestării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici