Prinţul Charles a vizitat zona în care a avut loc atacul neurotoxic asupra unui fost agent rus

Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, au vizitat vineri oraşul Salisbury, în încercarea de a susţine oraşul în urma atacului cu o substanţă neurotoxică asupra unui fost spion rus şi a fiicei sale, relatează BBC.

371 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles a vizitat zona în care a avut loc atacul neurotoxic asupra unui fost agent rus

Prinţul Charles a vizitat zona în care a avut loc atacul neurotoxic asupra unui fost agent rus

Aceştia au vizitat companiile locale şi au stat de vorbă cu localnicii, înainte să participe la o recepţie alături de cei care încearcă să redea oraşului trăsătura lui turistică. Numărul vizitatorilor a scăzut drastic după atacul chimic din luna martie, asupra lui Serghei Skripal şi a fiicei lui, Iulia.

De asemenea, cei doi demnitari au participat la o întâlnire privată cu sergentul Nick Bailey, care s-a îmbolnăvit după ce a intrat în contact cu neurotoxina în timp ce încerca să îi ajute pe Serghei Skripal şi pe fiica lui.

Stimularea turismului în Salisbury a devenit o prioritate după ce numărul vizitatorilor a scăzut la 20%. Nouă afaceri au intrat în faliment în urma incidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici