Prinţul Harry a scris prefaţa unei cărţi pentru copiii care şi-au pierdut părinţii în lupta cu COVID-19. „Când eram mic, mi-am pierdut mama”

  • Prinţul Harry a scris despre moartea mamei sale într-o carte pentru copiii aflaţi în doliu, cu ocazia Zilei Naţionale a Reflecţiei.
  • Ducele de Sussex a reflectat asupra durerii morţii mamei sale într-o prefaţă a unei cărţi pentru copiii cadrelor medicale care au murit în pandemia de COVID-19.
  • Prinţul Harry a scris despre moartea mamei sale într-o carte pentru copiii aflaţi în doliu, cu ocazia Zilei Naţionale a Reflecţiei.
659 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry a scris prefaţa unei cărţi pentru copiii care şi-au pierdut părinţii în lupta cu COVID-19. „Când eram mic, mi-am pierdut mama”

Prinţul Harry a scris prefaţa unei cărţi pentru copiii care şi-au pierdut părinţii în lupta cu COVID-19. „Când eram mic, mi-am pierdut mama”

Ducele de Sussex a reflectat asupra durerii morţii mamei sale într-o prefaţă a unei cărţi pentru copiii cadrelor medicale care au murit în pandemia de COVID-19.

Prinţul Harry a scris că moartea Dianei, prinţesa de Wales, în 1997, când avea el 12 ani, a lăsat „o gaură uriaşă în mine”, dar că a fost în cele din urmă plină de „dragoste şi sprijin”.

Cartea, Hospital By the Hill, spune povestea unui tânăr a cărui mamă moare în timp ce lucra în prima linie la un spital în timpul crizei COVID-19.

Scrisă de Chris Connaughton şi ilustrată de Fay Troote, cartea este oferită copiilor îndureraţi, cu poveşti similare, în cadrul Zilei Naţionale a Reflecţiei care va fi săptămâna viitoare, o iniţiativă guvernamentală pentru a marca aniversarea începerii lockdown-ului în Marea Britanie, potrivit The Guardian.

„Dacă citeşti această carte, înseamnă că ţi-ai pierdut părintele sau pe cineva drag şi, deşi aş vrea să te pot îmbrăţişa chiar acum, sper că această poveste îţi va oferi confort în a şti că nu eşti singur", a scris Prinţul Harry.

„Când eram mic, mi-am pierdut mama. În acel moment, nu am vrut să cred sau să accept acest lucru care a lăsat o gaură imensă în mine. Ştiu cum te simţi şi vreau să te asigur că, în timp, acea gaură va fi umplută cu atâta dragoste şi sprijin”.
 
Harry a scris că a descoperit că, persoanele dragi care dispar pentru totdeauna sunt „mereu alături de tine şi vei fi legat de ele pentru totdeauna”.
 
„S-ar putea să te simţi singur, să te simţi trist, să te simţi supărat, să te simţi rău. Acest sentiment va trece. Şi îţi voi face o promisiune - te vei simţi mai bine şi mai puternic odată ce vei fi gata să vorbeşti despre cum te face să te simţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici