Prinţul Harry, reclamat de un şofer din cauza vitezei

Prinţul Harry este acuzat că ar fi obligat un şofer să participe la o cursă spontană de maşini, după ce gărzile de corp ale lui Harry l-au flancat ameninţător, determinându-l să accelereze la peste 160 de kilometri pe oră, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

19 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry, reclamat de un şofer din cauza vitezei

Prinţul Harry, reclamat de un şofer din cauza vitezei (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţia anchetează reclamaţiile potrivit cărora prinţul Harry şi gărzile sale de corp au luat parte la o cursă periculoasă de maşini, conducând cu peste 160 de kilometri pe oră, în timp ce se îndreptau spre un club de noapte.

Directorul unei companii, Tim Williams, în vârstă de 33 de ani, susţine că vieţile membrilor familiei sale, inclusiv a copilului său de opt luni, au fost puse în pericol, în timpul trecerii convoiului. Acesta a depus o plângere oficială la poliţie, susţinând că a fost înconjurat de maşinile convoiului regal, care l-au obligat să accelereze până la viteze periculoase.

Incidentul a avut loc sâmbăta trecută, când Williams conducea cu puţin peste 100 de kilometri la oră, pe banda de mijloc a autostrăzii M4, în dreptul localităţii Slough, din comitatul Berkshire, împreună cu soţia, cumnata şi bebeluşul său. Potrivit declaraţiilor bărbatului, în timp ce încerca să se înscrie pe o altă bandă, acesta a observat un Audi R8, în valoare de peste 100.000 de euro, care l-a depăşit cu o viteză apreciată la peste 160 de kilometri la oră.

Puţin mai târziu, Williams a încercat să iasă de pe banda pe care circula, când un Range Rover de culoare verde închis avansa ameninţător în direcţia sa, cu o viteză foarte mare, semnalizând. Apropiindu-se periculos, şoferul Range Rover-ului a activat girofarul, ascuns în spatele grătarului radiatorului, determinându-l pe Williams să accelereze la aproximativ 160 de kilometri la oră, întructâ nu putea schimba banda din cauza traficului intens.

După 20 de minute de la acest incident, prins într-un blocaj rutier, Williams a constatat că în autovehiculul Audi R8, staţionat, pe locul pentru pasageri se afla prinţul Harry, care a încercat să-şi ascundă identitatea punându-şi ochelari de soare şi ascunzându-şi chipul cu mâinile.

Mai târziu, în aceeaşi seară, prinţul a fost văzut la clubul de noapte Boujis, din Kensington, unde a petrecut până dimineaţa.

"Soţia mea şi-a notat numerele de înmatriculare ale ameblor maşini. M-am gândit că trebuie reclamaţi. Cum îndrăznesc să pună viaţa participanţilor la trafic în pericol", a spus Williams după incident. "M-au intimidat pe mine şi pe familia mea. A fost foarte periculos şi sunt foarte furios pentru că ei cred că pot conduce astfel deoarece sunt cine sunt", a continuat bărbatul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici