Prinţul Harry şi Meghan Markle au stabilit data şi locul nunţii. Când va avea loc fericitul eveniment

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle se vor căsători în luna mai la biserica Saint George, din Castelul Windstor, a comunicat Palatul Kensington, conform site-ului postului BBC.

5166 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Meghan Markle au stabilit data şi locul nunţii. Când va avea loc fericitul eveniment

Prinţul Harry şi Meghan Markle au stabilit data şi locul nunţii. Când va avea loc fericitul eveniment

Familia regală va plăti pentru ceremonie, inclusiv pentru servicii, muzică, aranjamente florale şi recepţia, urmând ca data nunţii să fie anunţată.

Jason Knauf, un purtător de cuvânt al prinţului Harry, în vârstă de 33 de ani, a declarat că acesta îşi doreşte ca nunta să "reflecte cine sunt ei ca şi cuplu" şi ca "publicul să se simtă o parte din acea zi".

Purtătorul de cuvânt a descris Castelul Windstor ca fiind "un loc foarte important" pentru cuplu, adăugând că cei doi au petrecut mult timp acolo încă de când s-au cunoscut.

Biserica Saint George a devenit un loc special după ce tatăl lui Harry, prinţul Charles, s-a căsătorit cu ducesa de Cornwall în anul 2005.

Locul a fost, de asemenea, ales pentru căsătoria vărului prinţului Harry, Peter Phillips cu Autumn Kelly în 2008, şi al contelui şi contesei de Wessex în 2009.

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle sunt împreună de peste un an, şi urmează să se căsătorească, a confirmat, luni,Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici