Prinţul Harry şi Meghan vor vizita Marea Britanie luna viitoare

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, vor vizita Marea Britanie şi Germania în prima săptămână din septembrie, în cadrul unor activităţi caritabile, a declarat luni un purtător de cuvânt al cuplului, citat de Reuters.

273 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry şi Meghan vor vizita Marea Britanie luna viitoare

Prinţul Harry şi Meghan vor vizita Marea Britanie luna viitoare

Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, vor participa la un summit pentru tinerii lideri la Manchester, pe 5 septembrie, precum şi la o ceremonie organziată pentru copiii grav bolnavi, pe 8 septembrie.

De asemenea, ei vor participa la un eveniment în Germania, pe 6 septembrie, pentru a marca un an până la Jocurile Invictus 2023 pentru veteranii răniţi, care vor avea loc la Dusseldorf.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au mai fost alături de familia regală la o slujbă de mulţumire, la Londra, în luna iunie, în cadrul sărbătoririi Jubileului de Platină al reginei Elisabeta. Aceasta a fost prima lor apariţie publică în Marea Britanie de când au renunţat la îndatoririle regale, în urmă cu doi ani.

Harry, nepotul reginei Elisabeta, s-a mutat în Statele Unite împreună cu Meghan în 2020 pentru a duce o viaţă mai independentă. Ei locuiesc în California împreună cu cei doi copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici