Procesul fondurilor de investiţii deţinute de Nelson Mandela va fi judecat la 29 iulie

Data de 29 iulie a fost fixată pentru reglementarea bătăliei juridice privind cele două fonduri de investiţii deţinute de Nelson Mandela, în care sunt implicate cele două fiice ale sale Makaziwe şi Zenani

97 afișări
Imaginea articolului Procesul fondurilor de investiţii deţinute de Nelson Mandela va fi judecat la 29 iulie

Nelson Mandela (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

O plângere a fost depusă în faţa Înaltei Curţi de la Johannesburg în aprilie de către cele două fiice ale lui Mandela care apreciază că au fost marginalizate de către cei trei bărbaţi desemnaţi de tatăl lor pentru a se ocupa de cele două fonduri, Harmonieux Investment Holdings şi Magnifique Investment Holdings. Cele două fonduri sunt în valoare de aproximativ 1,7 milioane de dolari, a anunţat joi postul de radio de stat SABC.

Bărbaţii aleşi de Mandela, trei dintre apropiaţii săi, sunt George Bizos avocat renumit şi prieten de lungă durată, Tokyo Sexwale fostul său coleg de detenţie şi fost ministru, şi Bally Chuene de asemenea avocat.

Conform postului de radio SABC "cazul va fi examinat la 29 iulie".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici