Procuror antimafia, asasinat pe plajă în timp ce se afla în luna de miere

Un cunoscut procuror antimafia din Paraguay a fost ucis în Columbia, în timp ce se afla în luna de miere. Soţia sa anunţase cu câteva ore înainte că este însărcinată, anunţă BBC.

3362 afișări
Imaginea articolului Procuror antimafia, asasinat pe plajă în timp ce se afla în luna de miere

Procuror antimafia, asasinat pe plajă în timp ce se afla în luna de miere

Un înalt procuror paraguayan, care a luptat împotriva crimei organizate în ţara sa natală, a fost împuşcat mortal în timpul lunii de miere în Columbia.

Marcelo Pecci se afla pe o plajă de pe insula Baru când a fost ucis de doi bărbaţi înarmaţi.

Cu câteva ore înainte de împuşcături, soţia lui Pecci anunţase pe Instagram că este însărcinată.

Preşedintele paraguayan Mario Abdo Benitez a descris împuşcăturile ca fiind o „crimă laşă".

Soţia sa, jurnalista Claudia Aguilera, a declarat că au fost abordaţi de doi bărbaţi pe o plajă privată. Ea a mai spus că soţul său nu a primit nicio ameninţare.

„Doi bărbaţi l-au atacat pe Marcelo. Au venit cu o barcă mică, sau cu un jet ski, adevărul este că nu am văzut bine", a declarat Aguilera pentru ziarul El Tiempo.

Unul dintre agresori a coborât şi „fără să spună nimic l-a împuşcat pe Marcelo de două ori, un (glonţ) l-a lovit în faţă şi altul în spate", a spus ea.

Şeful poliţiei columbiene şi anchetatorii din Paraguay s-au deplasat la locul crimei.

Oficiali din Statele Unite vor ajuta şi ei la anchetă, a declarat şeful poliţiei naţionale din Columbia, generalul Jorge Luis Vargas.

Pecci era specializat în crimă organizată, trafic de droguri, spălare de bani şi finanţare a terorismului.

În 2020, el a lucrat la un caz împotriva fostului fotbalist brazilian Ronaldinho, care a fost arestat în timp ce încerca să intre în Paraguay cu un paşaport fals.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici