Procurorii italieni denunţă un sistem de prostituţie în anturajul lui Silvio Berlusconi

Parchetul din Milano a denunţat, luni, existenţa unui "sistem de prostituţie" în anturajul lui Silvio Berlusconi, în procesul în care fostul premier este acuzat de relaţii sexuale cu o prostituată minoră.

195 afișări
Imaginea articolului Procurorii italieni denunţă un sistem de prostituţie în anturajul lui Silvio Berlusconi

Procurorii italieni denunţă un "sistem de prostituţie" în anturajul lui Silvio Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu este vorba de un caz de prostituţie de stradă, ci de un sistem mult mai sofisticat, de un sistem complex de prostituţie în anturajul lui Silvio Berlusconi", a declarat procurorul Antonio Sangermano.

Berlusconi este acuzat că ar fi oferit bani, în 2010, pentru a întreţine relaţii sexuale cu tânăra marocană Karima El Mahrug, cunoscută drept "Ruby". Adolescenta de origine marocană era minoră în momentul faptelor.

Silvio Berlusconi a reacţionat în glumă la acuzaţii: "Am avut şansa (şi poate că o merit) de a nu fi obligat să plătesc o domnişoară sau o doamnă pentru a avea relaţii intime", a spus fostul premier.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici