Producătorul jocurilor Game of Thrones a murit otrăvit

  • Lin Qi, în vârstă de 39 de ani, a fost preşedintele şi directorul executiv în dezvoltarea jocurilor Yoozoo, cunoscut pentru jocul de strategie Game of Thrones: Winter Is Coming.
  • Declaraţia poliţiei din Shanghai a arătat către unul dintre colegii lui Lin, identificat doar cu numele său de familie Xu, este principalul suspect.
  • Se crede că Lin are o avere de aproximativ 960 milioane de lire sterline, conform Hurun China Rich List.
2942 afișări
Imaginea articolului Producătorul jocurilor Game of Thrones a murit otrăvit

Producătorul jocurilor Game of Thrones a murit otrăvit

Detaliile sunt puţine, dar se crede că Lin a fost otrăvit, pe baza declaraţiilor poliţiei.

Yoozoo şi-a publicat propria declaraţie, spunând că Lin s-a internat la spital pentru că se simţea rău, dar se afla într-o stare stabilă.

Lucrurile au luat o turnură dramatică vineri, când compania a anunţat că fondatorul său a murit.

Au existat, de asemenea, unele speculaţii în rândul mass-mediei locale cum că Lin Qi a fost otrăvit prin ceaiul pu'er, o băutură chineză fermentată, potrivit BBC.

Omul de afaceri a fost o vedetă a pieţei profitabile a jocurilor din China şi a făcut, de asemenea, o incursiune în producţia de film.

El a fondat Yoozoo în 2009 şi a condus cu succes compania printr-o perioadă în care industria jocurilor a văzut schimbări substanţiale în ceea ce priveşte jocurile mobile.

Compania a emis, de asemenea, o declaraţie emoţionantă pe microblogul său oficial Weibo. „Adio tinereţe”, au spus reprezentanţii, adăugând: „Vom fi împreună, vom continua să fim amabili, să credem în continuare în bunătate şi să continuăm lupta împotriva a tot ceea ce este rău”.

Postarea a atras mii de comentarii, în timp ce subiectul a fost vizionat de peste 290 de milioane de ori pe Weibo.

În afară de jocul Game of Thrones, Yoozoo este, de asemenea, co-editor al jocului Brawl Stars al lui Supercell, împreună cu Tencent Holdings din China.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici