Propunerea făcută ucrainenilor de guvernului de la Kiev pentru a „păcăli” frigul

În capitala Ucrainei continuă să ningă şi multe case nu au încălzire, iar autorităţile le propun oamenilor să plece în străinătate până la primăvară.

2093 afișări
Imaginea articolului Propunerea făcută ucrainenilor de guvernului de la Kiev pentru a „păcăli” frigul

Propunerea făcută ucrainenilor de guvernului de la Kiev pentru a „păcăli” frigul

Kievul este încă sub zăpadă, cu centrul oraşului complet „vătuit”, iar cu temperaturile tot mai scăzute.

Armata ucraineană a adus câteva rămăşiţe de vehicule de luptă ruseşti, distruse în zone nu departe de capitală.

Frigul continuă să domine peisajul ţării şi se discută diferite soluţii, pentru a face faţă iernii.

Guvernul le propune locuitorilor oraşului care au posibilitatea să părăsească Ucraina şi să se mute în străinătate, cel puţin până în primăvară.

Atacul rusesc asupra infrastructurii energetice a dus la mai multe întreruperi de curent, lăsând multe case fără încălzire.

Soluţia are ca scop uşurarea producţiei şi consumului de energie în ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici