Protestatar palestinian, ucis de armata israeliană în timpul confruntărilor din Cisiordania

Un protestatar palestinian a fost ucis, vineri, de armata israeliană, în cursul unor confruntări produse în Cisiordania, anunţă surse medicale palestiniene citate de Agenţia France-Presse şi de cotidianul Le Figaro.

690 afișări
Imaginea articolului Protestatar palestinian, ucis de armata israeliană în timpul confruntărilor din Cisiordania

Sursa: Profimedia Images

Un palestinian în vârstă de 19 ani a decedat după ce a fost împuşcat în gât de armata israeliană în cursul confruntărilor produse în apropierea oraşului Tulkarem, în nordul Cisiordaniei.

Armata israeliană nu a confirmat încă incidentul.

Liderii Autorităţii Palestiniene şi Statele Unite s-au acuzat reciproc de amplificarea violenţelor în Cisiordania, Fâşia Gaza şi Israel. Cel puţin doi palestinieni au fost ucişi, iar 16 israelieni au fost răniţi în violenţele izbucnite după ce preşedintele american, Donald Trump, a prezentat un plan de pace pentru soluţionarea conflictului israelo-palestinian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici