Proteste în apropierea staţiunii montane unde se află Emmanuel Macron

Proteste restrânse au avut loc sâmbătă în localitatea Tarbes, situată în Munţii Pirinei, în apropierea staţiunii de schi în care se află în vacanţă preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, afirmă surse citate de Agenţia France-Presse şi de cotidianul Le Monde.

464 afișări
Imaginea articolului Proteste în apropierea staţiunii montane unde se află Emmanuel Macron

Proteste în apropierea staţiunii montane unde se află Emmanuel Macron

Demonstranţi din cadrul Mişcării "Vestele galbene" s-au adunat în localitatea Tarbes şi au încercat să ajungă în staţiunea de schi La Mongie pentru a-l aborda pe Emmanuel Macron.

Preşedintele Franţei s-a deplasat vineri în staţiunea din Munţii Pirinei pentru a se relaxa după un turneu în estul Africii. "Voi petrece două trei zile aici pentru a acumula din nou energie, pentru a revedea peisaje şi feţe familiare", a declarat Emmanuel Macron pentru publicaţia Dépêche du Midi.

Mişcarea "Vestele galbene" organizează de câteva luni mitinguri de protest faţă de erodarea nivelului de trai în Franţa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici