Proteste în SUA, în urma unui apel controversat al lui Trump, faţă de izolare: ”Eliberaţi Minnesota!”, ”Eliberaţi Michigan!”, ”Eliberaţi Virginia!”

  • Preşedintele Donald Trump a îndemant la proteste din cauza măsurilor de caranatină pentru epidemia de coronavirus în SUA
  • Într-o serie de mesaje controversate, a scris a pe Twitter ”Eliberaţi Minnesota!”, ”Eliberaţi Michigan!”, ”Eliberaţi Virginia!”
  • Sute de americani au ieşi în stradă supăraţi că sunt obligaţi să stea acasă din cauza pandemiei
9921 afișări
Imaginea articolului Proteste în SUA, în urma unui apel controversat al lui Trump, faţă de izolare: ”Eliberaţi Minnesota!”, ”Eliberaţi Michigan!”, ”Eliberaţi Virginia!”

Sursa: Profimedia

Gest controversat al preşedintelui Donald Trump, care crede că măsurile impuse de statele americane Minnesota, Michigan şi Virginia pentru a stopa răspândirea coronavirusului sunt prea dure, relatează BBC.

Preşedintele american a postat o serie de mesaje controversate pe Twitter. Acesta a scris: ”Eliberaţi Minnsota!”, ”Eliberaţi Michigan!”, ”Eliberaţi Virginia!”.

Vineri au avut loc mai multe proteste în cel puţin 4 state americane unde oamenii au ieşit în stradă pentru a cere să se pună capăt măsurilor de izolare. Astfel de proteste au avut loc California, Minnesota sau Kentucky.

Mai multe proteste au fost organizate vineri în cel puţin patru oraşe din Statele Unite. Aproximativ 100 de manifestanţi s-au adunat în Huntington Beach, California, cerând încetarea măsurilor, în timp ce în Orlando câteva zeci de protestatari au solicitat guvernatorului să „redeschidă Florida”.

În Frankfort, Kentucky, şoferii au ieşit pe şosele în semn de protest. Câteva sute de manifestanţi s-au adunat vineri şi în St. Paul, în afara reşedinţei guvernatorului statului Minnesota.

Preşedintele american şi-a apărat susţinerea faţă de îndemnul la proteste, în ciuda sfaturilor oficialilor din Sănătate care spun că ordinele de a rămâne izolaţi în case sunt necesare pentru a încetini răspândirea coronavirusului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici