Putin a introdus în mod oficial Siria pe agenda summitului G20

Preşedintele rus Vladimir Putin a propus joi ca statele membre G20 să discute despre Siria în timpul cinei, acceptând astfel să introducă în mod oficial pe agenda summitului tema care îl domină deja, de facto.

805 afișări
Imaginea articolului Putin a introdus în mod oficial Siria pe agenda summitului G20

Preşedintele rus, Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Anumiţi participanţi mi-au solicitat să alocăm timp şi posibilitatea discutării altor subiecte foarte urgente de politică internaţională, şi anume situaţia cu privire la Siria. Sugerez să facem acest lucru în timpul cinei", a declarat Putin, care se opune cu fermitate unei intervenţii militare în Siria, contrar Statelor Unite şi Franţei, în deschiderea summitului celor mai mari puteri la nivel mondial, al cărei gazdă este, la Sankt Petersburg.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici