Putin afirmă că mobilizarea parţială s-a încheiat. Ce părere a emis despre acordul pentru grâu

Vladimir Putin a ieşit din nou din vizuină şi a făcut comentarii pe temele zilei.

2314 afișări
Imaginea articolului Putin afirmă că mobilizarea parţială s-a încheiat. Ce părere a emis despre acordul pentru grâu

Putin spune că mobilizarea parţială s-a încheiat. Ce părere a emis despre acordul pentru grâu

Preşedintele rus Vladimir Putin a calificat „completă” mobilizarea parţială prin care a decis să-şi majoreze personalul care a fost trimis la luptă în Ucraina.

Citat de agenţia de presă Ria Novosti, Putin a spus că va discuta cu avocaţii despre necesitatea sau nu emiterii unui decret prin care se declară mobilizarea finalizată.

Analiştii susţin că mobilizarea nu se poate încheia fără un decret emis de şeful de la Kremlin.

Acordul pe grâu este suspendat 

Rusia nu a decis să iasă definitiv din acordul privind exportul de grâu, încheiat pe 22 iulie la Istanbul, ci a decis hotărât să-l suspende. Aşa a afirmat Putin, citat de agenţia de presă Ria Novosti.

„Rusia a încheiat un acord privind cerealele pentru a ajuta ţările cele mai sărace, dar 35% din aceste cereale merg către ţările Uniunii Europene şi doar 3-5 la sută către cele care au nevoie cu adevărat de ele”, a adăugat Putin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici