Putin avertizează cu privire la o nouă criză a gazului cu Ucraina

Premierul rus Vladimir Putin a avertizat joi că livrările de gaz ruseşti către Ucraina şi Europa vor fi din nou întrerupte în cazul în care Kievul nu îşi plăteşte până sâmbătă factura pentru luna februarie.

16 afișări
Imaginea articolului Putin avertizează cu privire la o nouă criză a gazului cu Ucraina

Putin avertizează cu privire la o nouă criză a gazului cu Ucraina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă în urma acţiunilor (serviciilor de securitate ucrainene de la sediul companiei Naftogaz) această plată nu este efectuată, vom opri livrările pentru consumatorii ucraineni şi poate pentru europeni", a declarat el.

Citeşte şi:

O nouă criză ruso-ucraineană a gazului ar putea fi înregistrată în martie

Gazprom a reluat livrările de gaz către Europa

Forţele de securitate au căutat, la Naftogaz, contractul original cu Gazprom

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici