„Putin este incompetent”: doi colonei ruşi au fost interceptaţi de serviciile secrete ucrainene

Maxim Vlasov şi Vitali Kovtun deplâng strategia preşedintelui şi a ministrului apărării rus, Serghei Şoigu, acuzându-l pentru eşecul „operaţiunii militare speciale”.

1708 afișări
Imaginea articolului „Putin este incompetent”: doi colonei ruşi au fost interceptaţi de serviciile secrete ucrainene

Maxim Vlasov, 42 de ani, stânga, şi Vitaly Kovtun, 47 de ani

„Putin este incompetent, un nenorocit pentru că nu a bombardat Parlamentul de la Kiev şi alte locuri strategice din Ucraina”, sunt cuvintele a doi colonei ruşi, Maxim Vlasov, 42 de ani, şi Vitaly Kovtun, 47. Aceştia ar fi fost interceptaţi de serviciile secrete de la Kiev, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

În orele în care guvernatorul regiunii Lugansk, Sergii Gaidai, anunţa că aproape tot Severodoneţk este acum în mâinile Armatei („Inamicul atacă trupele noastre cu mortiere, artilerie şi lansatoare de grenade de-a lungul liniei frontului”), gradele superioare ale forţelor armate ruse s-ar confrunta cu tensiuni considerabile.

De asemenea, potrivit Daily Mail, cei doi ofiţeri superiori l-au insultat nu doar pe Putin, ci şi pe ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, numindu-l „un rahat” şi acuzându-l pentru eşecul „operaţiunii militare speciale” din Rusia şi pentru că nu a recrutat destui soldaţi.

Cei angajaţi în Ucraina, în schimb, potrivit lui Vlasov şi lui Kovtun, nu ar fi plătiţi corespunzător. „Putin trebuie să bombardeze mai puternic”, se plâng coloneii. Interceptările lor au fost dezvăluite de Radio Liberty/Svoboda.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici