Putin i-a oferit ceasul său elveţian unui muncitor

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, i-a oferit unui muncitor un ceas elveţian în valoare de peste 6.000 de euro, informează cotidianul The Guardian în ediţia electronică.

129 afișări
Imaginea articolului Putin i-a oferit ceasul său elveţian unui muncitor

Putin i-a oferit ceasul său elveţian unui muncitor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aflat în vizită la o uzină din oraşul rus Tula, Vladimir Putin i-a surprins pe toţi prin gestul său.

Un muncitor îmbrăcat într-o salopetă, Viktor Zagaevski, a mers la Vladimir Putin şi i-a cerut o amintire. Dat fiind că nu avea la îndemână un alt suvernir, premierul rus şi-a dat jos ceasul în valoare de 6.000 de euro şi i l-a dat muncitorului.

"Tatăl meu nu se aştepta la un cadou atât de generos. Voia doar o amintire de la Putin", a declarat fiul lui Zagaevski, Dmitri.

"Am văzut ceasul. Nu îl va purta nimeni. Va fi o moştenire a familiei", explică tânărul.

Nu se ştie ce l-a îndemnat pe Vladimir Putin să facă acest gest generos. Poate a fost vorba de un spirit patriotic, dat fiind că Zagaevski i-a spus cu mândrie că are doi fii care sunt în armata rusă.

Luna trecută, Vladimir Putin i-a oferit ceasul său şi un briceag fiului unui cioban din Siberia.

Vladimir Putin i-a oferit ceasul său şi un briceag fiului unui cioban din Siberia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici