Putin îşi plânge singur de milă: 2022 a fost foarte dificil pentru Rusia

Preşedintele Rusiei a confirmat astăzi că Rusia a traversat un an cu greutăţi.

2922 afișări
Imaginea articolului Putin îşi plânge singur de milă: 2022 a fost foarte dificil pentru Rusia

Putin îşi plânge singur de milă: 2022 a fost foarte dificil pentru Rusia

Când a decis să atace Ucraina, pe 24 februarie 2022, Rusia nu credea că nu-i va ajunge tot restul anului pentru a invada şi a cuceri ţara vecină.

Mai mult, Kremlinul nu se aştepta să primească sancţiuni internaţionale, ca urmare a acţiunilor sale distructive, coroborate cu plecări în masă a unor mari companii internaţionale.

„Anul trecut a fost un an foarte dificil pentru Rusia”, a afirmat preşedintele rus Vladimir Putin, astăzi, citat de agenţia de presă Ria Novosti.

Totuşi, Putin nu doreşte să pozeze într-un învins. A adăugat că Moscova „a reuşit să depăşească riscurile bruşte”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici