Putin, la un antrenament cu legende ale hocheiului sovietic - FOTO

Premierul rus Vladimir Putin a participat vineri la un antrenament cu legende ale hocheiului din perioada sovietică, etalându-şi imaginea de bărbat puternic şi sportiv cu doar câteva luni înainte de alegerile prezidenţiale din 2012, pe care aste aproape sigur că le va câştiga.

214 afișări
Imaginea articolului Putin, la un antrenament cu legende ale hocheiului sovietic - FOTO

Putin, la un antrenament cu legende ale hocheiului sovietic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Îmbrăcat într-o uniformă roşu cu albastru inscripţionată cu numărul 11 şi purtând însemnele Rusiei, Putin a trimis pucul în palsă în mai multe rânduri în cursul acestui antrenament, la care au aprticipat, între alţii, septuplul campion al fostei Uniuni Sovietice Viaceslav Bikov şi preşedintele clubului de hochei CSKA Viaceslav Fetisov, într-un complex sportiv din Moscova, potrivit agenţiilor ruse.

După ce a promis, în februarie, sportivilor că va învăţa să patineze, premierul şi-a pus deja patinele pentru a juca hochei, în aprilie, cu juniori din hocheiul rus.

Vladimir Putin, deţinător al centurii negre la judo, este un obişnuit al acestor apariţii insolite. Anterior, el a paticipat la antrenamente cu campioni de judo, a pilotat un bombardier cu apă şi a participat la teste filmate de pilotare pentru Formula 1.

Putin, care a deţinut două mandate de preşedinte în perioada 2000-2008, după care s-a retras în postul de premier şi l-a desemnat pe Dmitri Medvedev ca succesor la Kremlin, neputând să candideze pentru un al treilea mandat consecutiv, şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale din martie 2012.

În schimb, Medvedev s-a înclinat în faţa mentorului său, acceptând primul loc pe lista partidului Rusia Unită în alegerile legislative de la 4 decembrie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici