RAIDURI în Fâşia Gaza, inclusiv asupra unui cimitir. 19 oameni, între care patru copii, au murit

Nouăsprezece palestinieni, între care patru copii, au fost ucişi joi într-o serie de raiduri israeliene asupra Fâşiei Gaza, inclusiv unul care a vizat un cimitir unde se desfăşura înmormântarea unor persoane ucise anterior, au anunţat serviciile de salvare din Gaza.

423 afișări
Imaginea articolului RAIDURI în Fâşia Gaza, inclusiv asupra unui cimitir. 19 oameni, între care patru copii, au murit

RAIDURI în Fâşia Gaza, inclusiv asupra unui cimitir. 19 oameni, între care patru copii, au murit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Patru palestinieni au fost ucişi în raidul asupra unui cimitir unde îşi înmormântau rudele ucise anterior, bilanţul total al victimelor de la începutul ofensivei israeliene în Fâşia Gaza, la 8 iulie, ajungând astfel la 2.069.

Armata israeliană a afirmat la rândul său că "au fost vizaţi combatanţi într-un cimitir din centrul Gaza, în timp ce încercau să lanseze rachete".

Pe de altă parte, un bărbat şi un copil de 13 ani au fost ucişi în nordul Fâşiei Gaza, în timp ce doi bărbaţi şi trei copii au murit în urma unui tir cu rachete al aviaţiei israeliene asupra oraşului Gaza.

Un alt raid asupra taberei de refugiaţi de la Nuseirat (centru) s-a soldat cu un mort, potrivit serviciilor de salvare palestiniene.

În cursul dimineţii, un raid israelian a distrus un imobil din Rafah, provocând moartea a cel puţin şapte palestinieni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici