Răpitorul lui Jaycee Dugard a violat o adolescentă de 14 ani, în 1972

Phillip Garrido, presupusul răpitor al lui Jaycee Dugard, a drogat, apoi a violat o adolescentă în vârstă de 14 ani, în California, în aprilie 1972, şi s-a făcut probabil vinovat de alte crime, a afirmat, joi, poliţia.

82 afișări
Imaginea articolului Răpitorul lui Jaycee Dugard a violat o adolescentă de 14 ani, în 1972

Răpitorul lui Jaycee Dugard a violat o adolescentă de 14 ani, în 1972

Locotenentul Leonard Orman a declarat, în cursul unei conferinţe de presă, că Phillip Garrido, acuzat că a răpit-o, violat-o şi sechestrat-o pe Jaycee Dugard timp de 18 ani, violase o adolescentă în 1972, dar nu a fost niciodată condamnat, urmărirea în justiţie împotriva sa fiind abandonată.

Potrivit locotenentului Orman, în aprilie 1972, adolescenta de 14 ani l-a întâlnit pe Phillip Garrido la biblioteca din Antioch, oraşul în care Jaycee Dugard a fost sechestrată, la 70 de kilometeri est de San Francisco.

"Ea a urcat în maşina lui Garrido", care i-a dat acesteia barbiturice şi a dus-o într-un motel, a precizat el.

Victima s-a trezit apoi, singură, şi a realizat că a fost "violată de mai multe ori", a adăugat el.

După ce şi-au regăsit fiica, părinţii adolescentei au chemat poliţia, care l-a arestat pe Phillip Garrido. Dar "la un moment dat, urmărirea în justiţie a fost abandonată" din motive încă necunoscute, a spus el.

Întrebat în legătură cu existenţa eventuală a altor victime, locotenentul Orman a răspuns: "Alte victime? Este foarte probabil, da".

Phillip Garrido a agresat deci cel puţin două persoane, înainte de a o răpi, în 1991, pe Jaycee Dugard, atunci în vârstă de 11 ani.

El a fost condamnat în 1977 la 50 de ani de închisoare pentru răpirea şi violarea, în 1976, a unei angajate a cazinoului de la Reno, din Nevada, înainte de a beneficia de eliberare condiţionată în 1988.

Phillip Garrido şi soţia sa Nancy sunt acuzaţi că au sechestrat-o pe Jaycee Dugard şi pe cele două fiice ale acesteia, concepute cu Garrido, în adăposturi şi corturi ascunse în spatele grădinii lor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici