Răpitorul lui Jaycee Dugard şi-a determinat soţia să rupă legăturile cu familia sa

Răpitorul lui Jaycee Dugard, Phillip Garrido, a influenţat-o puternic pe soţia sa, Nancy, şi a determinat-o să rupă legăturile cu familia ei, a declarat duminică fratele acesteia, Pete Bocanegra, citat de Daily Mirror în pagina electronică.

24 afișări
Imaginea articolului Răpitorul lui Jaycee Dugard şi-a determinat soţia să rupă legăturile cu familia sa

Răpitorul lui Jaycee Dugard şi-a determinat soţia să rupă legăturile cu familia sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pete Bocanegra a declarat că au trecut aproximativ 30 de ani de când a vorbit ultima dată cu Nancy, care este acuzată, împreună cu Garrido, de răpirea, violarea şi sechestrarea lui Jaycee Dugard, ţinută captivă timp de 18 ani.

Pete a declarat, de asemenea, că Nancy, în vârstă de 54 de ani, a încercat să îl contacteze în urmă cu doi ani, dar când el a încercat să o sune înapoi pe sora sa, Garrido i-a închis telefonul.

"Cred că nu-i plăcea ca ea să vorbească cu familia ei, iar acum ştim de ce", a declarat Pete, din Denver (Colorado).

"Aceasta nu este Nancy pe care o ştiam noi. Nu-mi vine să cred că este implicată în aşa ceva", a continuat el.

Acesta a văzut-o pe Nancy ultima dată cu un an înainte de căsătoria acesteia cu Garrido, care ispăşea o altă pedeapsă pentru răpire şi viol.

Jaycee Dugard, în prezent în vârstă de 29 de ani, a fost găsită după ce fusese sechestrată timp de 18 ani în casa lui Garrido, la Antioch, la 70 de kilometri est de San Francisco.

Descris de unul dintre fraţii săi drept un "nebun" şi de unii vecini drept un fanatic religios care dorea să creeze propria Biserică, Garrido întreţinea un blog unde afirma că are puterea mentală de a controla sunetele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici