Rapoartele CE cu privire la România şi Bulgaria ar trebui să fie gata până vineri

Rapoartele Comisiei Europene cu privire la România şi Bulgaria ar trebui să fie gata până la 18 iulie, potrivit site-ului dariknews.bg, care citează agenţia BTA.

15 afișări
Imaginea articolului Rapoartele CE cu privire la România şi Bulgaria ar trebui să fie gata până vineri

Rapoartele CE cu privire la România şi Bulgaria ar trebui să fie gata până vineri (Imagine: Mediafax/AFP)

Rapoartele sunt pregătite în conformitate cu cererile mecanismului de control şi colaborare în domeniul afacerilor interne şi justiţiei, relatează site-ul novinite.com.

Vineri, aceste rapoarte vor fi cel mai probabil prezentate birourilor comisarilor europeni.

Astfel de documente sunt prezentate doar după ce au fost aprobate de toţi comisarii şi de preşedintele Comisiei Europene.

Conţinutul rapoartelor va deveni disponibil oficial la 23 iulie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici