Răsturnare de situaţie în cazul Skripal: Viktoria, nepoata fostului spion rus, candidează la alegerile locale din Rusia

Viktoria Skripal, nepoata fostului spion rus care a fost otrăvit cu o substanţă neurotoxică în oraşul britanic Salisbury, Serghei Skripal, candidează la alegerile locale din Rusia, care au loc anul acesta, relatează site-ul Politico.eu.

1527 afișări
Imaginea articolului Răsturnare de situaţie în cazul Skripal: Viktoria, nepoata fostului spion rus, candidează la alegerile locale din Rusia

Răsturnare de situaţie în cazul Skripal: Viktoria, nepoata fostului spion rus, candidează la alegerile locale din Rusia

Viktoria candidează în regiunea Iaroslavl din partea formaţiunii politice Rusia Dreaptă, un partid politic controlat de Kremlin, a anunţat purtătoarea de cuvânt Anastasia Pivovarova.

La 4 martie, Serghei Skripal, fost colonel în cadrul serviciului militar rus de informaţii (GRU), şi fiica lui de 33 de ani, Iulia, au fost găsiţi inconştienţi în oraşul Salisbury, situat la circa 100 de kilometri vest de Londra. Ambii au reuşit să supravieţuiască, fiind ulterior externaţi din spital.

Rusia a negat orice implicare în acest incident, iar ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a acuzat Marea Britanie că încearcă să distrugă dovezile.

Viktoria Skripal a declarat anterior că nu are încredere în ancheta demarată de Marea Britanie şi a sugerată că agenţia MI5 o forţează pe Iulia Skripal să refuze asistenţa oferită de Ambasada Rusiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici