Răsturnare de situaţie. Racheta ce a lovit spitalul din Gaza şi a ucis sute pe persoane ar fi fost lansată de Jihadului Islamic palestinian chiar de langă spital. Israelul a interceptat discuţii în care teroriştii vorbesc de o lansare ratată

Israelul a prezentat o serie de dovezi conform cărora racheta ce a lovit spitalul şi a ucis sute de persoane este una trasă de Jihadului Islamic palestinian

793 afișări
Imaginea articolului Răsturnare de situaţie. Racheta ce a lovit spitalul din Gaza şi a ucis sute pe persoane ar fi fost lansată de Jihadului Islamic palestinian chiar de langă spital. Israelul a interceptat discuţii în care teroriştii vorbesc de o lansare ratată

Foto: AP

Purtătorul de cuvânt al Armetei Israelului, Daniel Hagari, spune că nu a existat niciun foc al Israelului care să fi lovit spitalul şi că sistemele sale radar au urmărit rachetele trase din Gaza în momentul exploziei.

Videoclipurile arată eşecul unei lansări de rachete de la un cimitir din spatele spitalului, iar Armata Israelului a interceptat comunicaţii între terorişti "în care vorbeau despre rachete a căror lansări au eşuat", spune el.

El a prezentat o înregistrare audio care, potrivit lui, îi susţine afirmaţiile.

În timpul conflictului, aproximativ 450 de rachete lansate spre Israel au eşuat şi au căzut în Gaza, afirmă purtătorul de cuvânt al Armatei Israelului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici