Războiul Israel-Gaza: Benjamin Netanyahu spune că Israelul plăteşte un "preţ greu”

Benjamin Netanyahu spune că Israelul plăteşte un "preţ greu” pentru război. "Să fie clar, va fi un război lung", a adăugat premierul israelian.

13989 afișări
Imaginea articolului Războiul Israel-Gaza: Benjamin Netanyahu spune că Israelul plăteşte un "preţ greu”

Războiul Israel-Gaza: Benjamin Netanyahu spune că Israelul plăteşte un "preţ greu”

Armata afirmă că alţi 14 soldaţi au fost ucişi pe teritoriul palestinian începând de vineri, ceea ce ridică la 153 numărul total.

Ziua de sâmbătă a fost una dintre cele mai mortale, dar Netanyahu a declarat că forţele sale nu au avut "altă opţiune" decât să continue lupta.

Între timp, Ministerul Sănătăţii din Gaza - condus de Hamas - a declarat că alte 166 de persoane au fost ucise în ultima zi.

Peste 20.000 de persoane au fost ucise - majoritatea femei şi copii - şi 54.000 de persoane au fost rănite în Gaza din 7 octombrie, potrivit ministerului.

Referindu-se la ultimele decese israeliene, Netanyahu a declarat: "Este o dimineaţă dificilă, după o zi foarte dificilă de lupte în Gaza".

Dar el a declarat că forţele sale vor continua cu "toată forţa până la sfârşit", reiterându-şi obiectivele de a elimina Hamas şi de a asigura întoarcerea în siguranţă a ostaticilor deţinuţi în Gaza.

"Să fie clar: acesta va fi un război lung", a adăugat premierul israelian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici