Reacţia dură a şefului NATO după atacul Iranului asupra bazelor americane din Irak

Secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, a condamnat în termeni duri bombardamentele Iranului asupra bazelor militare americane din Irak.

6204 afișări
Imaginea articolului Reacţia dură a şefului NATO după atacul Iranului asupra bazelor americane din Irak

Sursă foto: Profimedia

„Condamn atacurile cu rachete ale Iranului asupra soldaţilor americani şi ai coaliţiei, din Irak. NATO cere Iranului să se oprească de la violenţe. Aliaţii continuă să se consulte şi rămân angajaţi misiunilor de antrenare în Irak” a spus Jens Stoltenberg într-un mesaj publicat pe Twitter. 

Forţele iraniene au atacat cu rachete baze militare din Irak unde se aflau militari americani în contextul asasinării comandantului iranian Qassem Soleimani. Până în prezent nici SUA, nici alte state nu au anunţat decese în rândul soldaţilor, deşi televiziunea de stat din Iran a vorbit despre 80 de „terorişti” ucişi fără a prezenta nicio dovadă. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici