Reacţia lui Trump după ce s-a aflat că Bloomberg s-ar putea înscrie în cursa prezidenţială: Nu aş vrea să am pe nimeni adversar mai mult decât pe micul Michael

Michael Blomberg va eşua în eventuala cursă prezidenţială, a declarat vineri după-amiază preşedintele SUA, Donald Trump, citat de cotidianul The New York Post.

1273 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Trump după ce s-a aflat că Bloomberg s-ar putea înscrie în cursa prezidenţială: Nu aş vrea să am pe nimeni adversar mai mult decât pe micul Michael

Foto: Hepta

"Micul Michael va eşua. Nu aş vrea să am pe nimeni adversar mai mult decât pe micul Michael", a declarat Donald Trump.

"Îl cunosc de mult timp pe Michael Bloomberg. A spus multe lucruri despre mine. Dar îl ştiu pe Michael, a devenit doar o nulitate. Nu se va descura bine şi cred că îl va afecta pe Joseph Biden", a precizat Donald Trump.

Michael Bloomberg "nu are magia de a se descurca. Va cheltui mulţi bani, are unele probleme mari, unele probleme personale, are multe probleme. Dar îl ştiu destul de bine pe Michael Bloomberg. Nu prea bine, dar destul de bine. Nu se va descurca. Dacă va candida, eu aş fi bucuros", a precizat Donald Trump.

Magnatul Michael Bloomberg, fost primar al oraşului New York, a semnalat că ar putea intra în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din Statele Unite ale Americii.

Taguri:
sua,
politică,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici