Reacţia premierului australian, Scott Morrison, cu privire la filmuleţele cu acte sexuale în Parlament. Este „dezgustător”

  • Prim-ministrul australian, Scott Morrison, a recunoscut marţi nemulţumirea faţă de modul în care a tratat o serie de acuzaţii cu privire la comportamentul nedecvat asupra femeilor în politică şi a promis că va lua măsuri.
  • Reacţia lui Morrison a venit la doar câteva ore după apariţia în spaţiul public a unor înregistrări video cu angajaţi ai Guvernului din Australia care s-au filmat în timpul unor acte sexuale desfăşurate în Parlament.
  • Un reprezentant al Guvernului a fost deja demis, urmând şi alte concedieri.
3563 afișări
Imaginea articolului Reacţia premierului australian, Scott Morrison, cu privire la filmuleţele cu acte sexuale în Parlament. Este „dezgustător”

Sursa foto: Twitter

Mai multe imagini şi filmuleţe captate de autorii actelor sexuale din Parlament au fost distribuite pe grupurile de socializare ale membrilor Guvernului, iar la scurt timp au apărut în mass-mediei.

Morrison a descris acest act ca fiind „dezgustător” şi a spus că va vorbi marţi cu toţi membrii Guvernului pentru a le reaminti responsabilităţile lor.

Coaliţia Liberal/Naţional aflată la guvernare a fost supusă unei presiuni susţinute în ultimele săptămâni, în urma acuzaţiilor de viol ale unui membru al personalului partidului liberal, potrivit Reuters.

Problema a stârnit un scandal săptămâna trecută şi a condus la o scădere a poziţiei lui Morrison în sondajele de opinie.

Morrison a încercat să-şi apere acţiunile guvernamentale în ceea ce priveşte îmbunătăţirea egalităţii de gen, dar marţi a acceptat că este o problemă care trebuie rezolvată. „Recunosc că mulţi australieni, în special femei, cred că nu i-am auzit şi asta mă supără foarte mult", a declarat Morrison.

„Trebuie să acţionăm mai bine ... trebuie să facem ordine în instituţie”.

Cu toate acestea, el a oferit puţine propuneri concrete pentru îmbunătăţirea culturii la locul de muncă, în Parlament, insistând că vor fi anunţate schimbări în următoarele săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici