Rebelii hutti au lansat un atac cu dronă în timpul unei parade militare în Yemen

Rebelii hutti, sprijiniţi de Iran, au lansat un atac cu dronă în timpul unei parade militare la care au participat forţele coaliţiei conduse de Arabia Saudită în oraşul portuar Aden din Yemen, a transmis luni Al Masirah TV, caanalul de televiziune deţinut de rebeli, relatează Reuters.

1037 afișări
Imaginea articolului Rebelii hutti au lansat un atac cu dronă în timpul unei parade militare în Yemen

Rebelii hutti au lansat un atac cu dronă în timpul unei parade militare în Yemen

Canalul de televiziune Al-Hadath, aflat în proprietatea Arabiei Saudite, a citat mai târziu mai multe surse potrivit cărora forţele anti-aeriene au doborât o dronă care zbura la vest de Aden.

Nu a existat niciun comentariu oficial din partea Arabiei Saudite sau a coaliţiei. Autorităţile locale au declarat pentru Reuters că forţele coaliţiei a împiedicat un atac care viza una dintre bazele sale militare din Aden.

Nu au fost furnizate detalii cu privire la eventualele victime.

Taguri:
yemen,
hutti,
atac

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici