Rebelii libieni susţin că Muammar Kadhafi este blocat într-o clădire din Tripoli - VIDEO

Insurgenţii libieni cred că Muammar Kadhafi se ascunde într-o clădire din apropierea complexului său rezidenţial, imobilul fiind înconjurat de combatanţi, informează CNN.

690 afișări
Imaginea articolului Rebelii libieni susţin că Muammar Kadhafi este blocat într-o clădire din Tripoli - VIDEO

Rebelii libieni susţin că Muammar Kadhafi este blocat într-o clădire din Tripoli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit CNN, în clădirile înconjurate de insurgenţi ar fi blocat liderul libian şi fiul acestuia Seif al-Islam.

Insurgenţii sunt implicaţi în schimburi de focuri cu trupele loialiste din clădirea vizată, situată în apropierea complexului rezidenţial al liderului libian, cucerit de marţi de insurgenţi.

Conform unui lider al rebeliunii, Muammar Kadhafi şi fiul acestuia se ascund într-o încăpere îngustă din clădirea suspectă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici