Recep Erdogan, într-un nou interviu: Occidentul aplică "standarde duble" în relaţia cu Turcia

Occidentul utilizează "standarde duble" şi are "prejudecăţi" faţă de Turcia, acuză preşedintele Recep Tayyip Erdogan într-un interviu acordat agenţiei Tass.

2632 afișări
Imaginea articolului Recep Erdogan, într-un nou interviu: Occidentul aplică "standarde duble" în relaţia cu Turcia

Recep Erdogan, într-un nou interviu: Occidentul aplică "standarde duble" în relaţia cu Turcia(Imagine: AFP)

"Din anumite motive, Occidentul foloseşte standarde duble şi sugerează că în Turcia ar exista tentative de modificare a ordinii laice. Aceste lucruri nu sunt adevărate", a declarat Recep Erdogan.

"Nimeni nu ar trebui să trateze Turcia cu prejudecăţi. Procese de genul celor din Turcia există şi în societăţile din Europa", susţine Erdogan.

Administraţia Recep Tayyip Erdogan este acuzată de mult timp că ar avea tendinţe islamiste care sunt în contradicţie cu principiile seculare ale Constituţiei Turciei. Regimul Erdogan s-a expus unor noi critici din cauza acţiunilor de reprimare efectuate după tentativa de lovitură de stat militară din 15 iulie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici