Recep Erdogan s-a întâlnit cu Mahmoud Abbas şi cu liderul organizaţiei Hamas

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, s-a întâlnit miercuri, la Ankara, cu preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, şi cu liderul organizaţiei fundamentaliste Hamas, care deţine controlul asupra teritoriului palestinian Fâşia Gaza.

410 afișări
Imaginea articolului Recep Erdogan s-a întâlnit cu Mahmoud Abbas şi cu liderul organizaţiei Hamas

Recep Erdogan s-a întâlnit cu Mahmoud Abbas şi cu liderul organizaţiei Hamas

"Preşedintele Erdogan s-a întâlnit cu preşedintele Abbas şi cu liderul Biroului politic al mişcării Hamas, Ismail Haniyeh, care se află în vizită oficială în Turcia, la sediul Palatului prezidenţial", anunţă Preşedinţia Turciei, potrivit cotidianului Le Figaro.

Nu există detalii despre conversaţiile lui Recep Erdogan cu Mahmoud Abbas şi cu Ismail Haniyeh, dar întrevederea are loc cu câteva zile înaintea reuniunii liderilor facţiunilor palestiniene, programată la Cairo.

Marţi, Recep Erdogan i-a dat asigurări lui Mahmoud Abbas, cu ocazia unei întâlniri bilaterale, că Turcia "va continua să susţină cauza palestiniană prin toate mijloacele posibile".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici