Regele Charles schimbă regulile la Palatului Buckingham: a oprit încălzirea la piscina regală

Suveranul nu mai încălzeşte piscina, motivând că „nu e nevoie, trebuie făcut ceva pentru climă”.

4672 afișări
Imaginea articolului Regele Charles schimbă regulile la Palatului Buckingham: a oprit încălzirea la piscina regală

Regele Charles schimbă regulile la Palatului Buckingham: a oprit încălzirea la piscina regală

Există o primă revoltă la Palatului Buckingham împotriva Regelui Charles, susţine presa londoneză. Sunt agitaţi cei mai înalţi angajaţi ai palatului, dar şi elita celor care au avut acces gratuit la piscina regală, bazinul în care chiar Regina Elisabeta a învăţat să înoate.

Suveranul - care, printre altele, nu locuieşte în Palatul Buckingham - a decis să reseteze temperatura caloriferelor (reglată la minimum 19 grade) şi să nu mai încălzească piscina interioară. Motivul oficial: „Facem ceva concret împotriva poluării”.

Motivul, potrivit angajaţilor, ar fi proverbiala avariţie a suveranului care, după cum se ştie, nu şi-a schimbat haina de 20 de ani.

Noul monarh locuieşte cu Camilla la Clarence House. Asta întrucât Palatul Buckingham „nu ar fi potrivit pentru noua eră a monarhiei, mai ales că întreţinerea sa nu ar fi sustenabilă atât din punct de vedere economic, cât şi din punct de vedere al mediului”. Şi asta explică motivul pentru resetarea caloriferelor.

Palatul Buckingham, prin urmare, este folosit doar pentru probleme de afaceri sau ca sediu din care regele conduce chestiunile de stat. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici