Regina Marii Britanii îi îndeamnă pe britanici să se vaccineze împotriva Covid

  • Regina Elisabeta a II-a a încurajat britanicii să se vaccineze, în cadrul unei conferinţe
  • Regina Elisabeta: A fost destul de inofensiv, înţepătura aproape nu s-a simţit
  • Regina şi soţul ei, Philip, au fost vaccinaţi la începutul lunii ianuarie
592 afișări
Imaginea articolului Regina Marii Britanii îi îndeamnă pe britanici să se vaccineze împotriva Covid

Regina Marii Britanii îi îndeamnă pe britanici să se vaccineze împotriva Covid

Regina Elisabeta a Marii Britanii a participat la o conferinţă împreună cu ofiţerii din sistemul medical de sănătate şi a încurajat britanicii să se vaccineze.

„Din câte îmi dau seama, a fost destul de inofensiv. Şi înţepătura aproape că nu s-a simţit deloc”, a mărturisit regina.

Regina Elisabeta a II-a şi soţul ei, Philip, au fost vaccinaţi la începutul lunii ianuarie. (

„Cred că un alt lucru ar fi că este foarte dificil pentru oameni, dacă nu au făcut niciodată un vaccin, pentru că ar trebui să se gândească la alţi oameni, mai degrabă decât la ei înşişi”, a spus monarhul în cadrul conferinţei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici